Gestiune achizitii de la furnizori

Această secțiunea este dedicată gestionării achizițiilor (cumpărărilor efective) efectuate de la furnizori. Conține o listă cu toate achizițiile efectuate, indiferent de modalitatea prin care au fost făcute (cumpărări directe online sau offline, proceduri complexe, contracte).

Editează comanda – permite editarea comenzii. În cazul modificării cantităților cuprinse în comandă, PAAP se va actualiza în funcție de modificările efectuate.
Șterge comanda – permite ştergerea comenzii, toate cantitățile cuprinse în respectiva comandă se vor actualiza la nivelul fiecărei poziții PAAP.
Trimite comanda la furnizor – Opțional se transmite comanda către furnizor prin mail. Mesajul va avea atașată comanda și conține un link de confirmare de primire.
Info – Conține toate informațiile cu privire la comanda respectivă cu posibilitatea de generare a acesteia sub forma de fișier cu extensia PDF.

Adăugarea de articole în comanda va fi în concordanță cu articolele conținute în Referatele de necesitate care au parcurs fluxul de aprobare/avizare și care au fost încărcate în PAAP. Articolele adăugate în comandă se vor sincroniza cu Referatele de necesitate și cu PAAP din punct de vedere al denumirii, cantității și a valorii.